Alsnog Verwerkt

Lichaamsgerichte therapie
Somatic Experiencing
Coaching

Locatie praktijk ‘Alsnog verwerkt’ van Ide Neumann

De praktijk is gevestigd in het centrum Qi Amersfoort, Amsterdamseweg 43A, 3812 RP, Amersfoort.

Met de auto:

Net na de kruising van de Amsterdamseweg en de Industrieweg, bij de Gamma, moet je de ventweg op. Qi Amersfoort is net voor de Kwantum, aan de zijkant van een groot gebouw (Valtech). Je ziet de vlag en banner van Qi bij de ingang staan. Je kunt voor deur parkeren of je fiets kwijt en gewoon naar binnen lopen.

Heb je de ventweg gemist, dan kun je bij de stoplichten voorbij de Kwantum linksom keren, terug rijden en net voor de stoplichten, weer voor de Gamma, door de middenberm opnieuw de ventweg insteken.

Bij Qi kun je zo naar binnen lopen naar de wachtruimte beneden. De praktijk is in het midden bij de brandslang. Je wordt opgehaald uit de wachtruimte. Mijn mobiele nummer is 06 22780145.

Bus vanaf het station (17 minuten reizen)

Helaas stopt er geen bus in de buurt. Kijk op www.9292.nl voor de mogelijkheden. De busreis en wandelingen duren samen bijna net zo lang als alleen wandelen. Je kunt ook een OV-fiets huren bij het station.

Lopen vanaf de achterkant van het station (ca. 20 minuten)

In de stationshal ga naar de achterkant, richting Albert Heijn, het Piet Mondriaanplein. Ga hier naar links, langs het spoor. Volg deze weg tot einde, die naar rechts buigt en bij de Soesterweg aankomt (ca 650 m). Hier naar links, en dan 3e weg naar rechts (Violenstraat). Bij grotere weg oversteken en vervolgen (heet dan Berkelstraat). Deze geheel uitlopen tot de rondweg. Stoplichten oversteken, naar rechts, langs de Kwantum en dan naar links. Hier is Qi Amersfoort. U kunt naar binnengaan en in de wachtruimte een kopje thee of koffie nemen.